Cebrián es reuneix amb l'alcalde de Callosa d'en Sarrià per a estudiar solucions davant dels danys causats pel temporal

Cebrián es reuneix amb l’alcalde de Callosa d’en Sarrià per a estudiar solucions davant dels danys causats pel temporal

  • La consellera i l’alcalde han analitzat en especial els danys que requereixen una reparació més urgent

El temporal ha afectado a muchos municipios causando destrozos e increpando a los vecinos. Como dijimos en un anterior articulo, El Consell aprobó el Plan del Fondo de Financiación, para paliar los daños producidos por el temporal de nieve y fenómenos costeros ocurridos en la Comunitat Valenciana.

Los municipios afectados dispondrán hasta el 31 de marzo de 2017, inclusivamente, para que, con el apoyo de los servicios técnicos de la Generalitat y, si es el caso, de las diputaciones provinciales, presenten las estimaciones de daños en las infraestructuras y bienes públicos, que hayan estado afectados, así como, si es el caso, de los gastos extraordinarios que, con carácter urgente, se hubieran de efectuar como consecuencia del temporal.

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, s’ha reunit amb Josep Savall, alcalde de Callosa d’En Sarrià, per a estudiar solucions davant dels danys causats pel temporal. Han analitzat en particular els més greus, que afecten la bassa de reg d’Onaer, amb capacitat per a 100.000 metres cúbics, alguns assuts del riu Algar i determinades conduccions d’aigua. A la reunió també han assistit el director general d’Agricultura, Roger Llanes i el regidor de medi ambient de la localitat alacantina, Alfonso Puigcerver.

Callosa d’en Sarrià és un dels municipis més afectats en la zona pel temporal de pluges que ha sacsat a la Comunitat Valenciana este passat mes de gener. Des de la Conselleria s’ha actuat amb la major rapidesa i diligència possible per a estudiar els danys ocasionats per les pluges, enviant a tècnics i experts per a avaluar les infraestructures afectades. En la reunió s’ha tractat la necessitat d’actuació urgent, per la greu afectació a la bassa d’Onaer.

Ir arriba