El PSOE d’Alzira satisfet amb l’aprovació dels pressupostos de 2017 que continuen apostant per les polítiques del canvi

S’ha celebrat el ple d’aprovació dels pressupostos per a l’any 2017 que tenen com a principal objectiu impulsar la recuperació econòmica i social per a la nostra ciutat.

L’aprovació del pressupost suposa el compromís del govern municipal amb la ciutadania, dit d’un altra manera, és la traducció econòmica de la voluntat política d’un equip de govern que es reafirma en la seua intenció de canviar les coses.

Des del PSOE assenyalem que cada xifra d’este pressupost és el resultat d’una motivació política com a resposta als problemes actuals, però també de futur, escoltant les critiques constructives que ens van aplegant per part de la ciutadania.

Amb este pressupost no s’augmenta la pressió fiscal, i per contra sí s’experimenta un increment en el capítol de despeses corrents per tal de millorar diversos servicis públics; atorga un pes important a les polítiques de benestar social; finança inversions amb recursos públics; potència la participació ciutadana donant veu a les veïnes i veïns per tal que establisquen les seues prioritats en les inversions, sense augmentar el deute de l’Ajuntament.

Isabel Aguilar, portaveu socialista, ha manifestat que «Estos pressupostos preveuen inversions de quasi dos milions d’euros, per mig de tres vies: inversió en els pressupostos,  fons de cooperació municipal i venda de patrimoni, per tal són uns pressupostos realistes i transformadors».

Sí d’una cosa podem sentir-nos satisfets és que des de que formem part de l’equip de govern s’està apostant per polítiques marginades a llarg d’anys que menyspreaven tant la cultura com les festes de la nostra ciutat.

Assenyalar que el pressupost està a l’altura de la situació actual que travessa d’Alzira, tenint en compte que només s’ha presentat una esmena al mateix per part del Partit Popular, el que ve a significar que en el seu conjunt s’ajusta a les necessitats per tal de fer front al que reclama la ciutadania.

Per últim remarcar que no ens estranya ni sorprèn el vot en contra del Partit Popular i Ciudadanos, ja que queda patent que ni objectius ni finalitats amb els ciutadans són les mateixes.

Ir arriba