La Policia Local d’Alzira ha realitzat una campanya de vigilància i control del transport escolar.

La Policia Local d'Alzira ha realitzat una campanya de vigilància i control del transport escolar.

Durant els mesos de novembre, desembre i gener la Policia Local d’Alzira va realitzar, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit, una campanya de control específic sobre els vehicles que realitzen transport escolar en el nostre municipi.

Durant esta campanya els agents de la Policia Local van comprovar específicament els elements de seguretat i la resta de condicions tècniques dels vehicles, les autoritzacions per a la prestació del servei i els requisits especials que ha de complir el propi conductor, com els seus permisos y temps de conducció i descans.

En tot cas es van realitzar controls d’alcoholèmia. Com a resultat es va detectar un cas positiu que va produir la immobilització del vehicle, amb catorze menors en el seu interior, fins que es va poder reemplaçar al conductor. El fet es va proposar per a sanció molt greu.

La seguretat del transport escolar és una prioritat per al Cos de Policia Local d’Alzira, ja que del compliment d’estes normes, depèn en molts casos la seguretat dels menors.