S’ha presentat la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sub-16/Sub-18 que se celebrarà a Alzira

S’ha presentat la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sub-16/Sub-18 que se celebrarà a AlziraS’ha presentat la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Sub-16/Sub-18 que se celebrarà a Alzira

Este matí l’alcalde, Diego Gómez, i el Secretari de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, han presentat a l’Ajuntament d’Alzira la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16/Sub-18, que se celebrarà a Alzira.

Esta Primera Fase dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que organitza la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) és el primer repte de la temporada 2016/17 de les seleccions de les categories Cadet i Juvenil. Els partits es jugaran a l’Estadi Luis Suñer Picó els dies 27, 28 i 29 de desembre a les 10 i 12:15 hores. L’entrada serà gratuïta.

També han estat a la presentació la regidora de Cultura i Esports, Aida Ginestar, el coordinador de Seleccions Autonòmiques de Futbol, Juan José Alfonso, i el delegat de la FFCV en la Ribera, Eduardo Revert així com una representació de la UD Alzira amb el seu president al front, Juan Antonio Sanjuan.