Levante UD: Ara mes que mai.

Quatre jornades de lliga i la cosa pinta prou mal, en els Mentiders futbolistics fins i tot se situa ya a l’equip GRANOTA en Segona divisio, exagerat o no, Encara es pronte per a tindre eixa certea lo que sí es cert es que conforme estan desenrollant-se les coses es necessaria una reaccio important i immediata.

La reaccio passa Ineludiblement per l’equip, son ells els que juguen pero no son els unics que poden perdre i guanyar partits, l’aficio te Moltisim que dir i lo mes important, Moltisim que fer en este sentit. La propia ciutat de Valencia i l’ambient que se respira i que embolica al grup es fonamental, omplir el CIutat de Valencia es objectiu Prioritari per al Llevant aixina com crear un ambient en la ciutat que permeta eixir pronte d’esta situacio.

La semana que ve junts anirem a celebrar el 9 D´Octubre sense distincions, BLANCINEGRES i BLAUGRANES… tots valencians.

Valencia, la ciutat, els mijos de Comunicacio, els ciutadans i aficionats tenim que estar hui mes que mai prop de l’equip i recolzar-ho, esta ciutat te 2 equips de fútbol , que la rivalitat mos seguixca regalant per molts anys eixos DERBIS en els que Chotos i Sapos pugam dir-mos de …casi tot en la major rivalitat deportiva possible, aixo sí, com a valencians i en Primera Divisio

Amunt Valencia i Macho Llevant

Ir arriba