María Such aboga por "descentrar el foco en la víctima de la violencia contra la mujer como responsable última de interponer la denuncia"

Apropant-nos a la gent

Seguim sumant. Hui continuarem amb la nostra campanya, en la que tantes ganes estem posant i la qual ens apropa més a la gent, als carrers, al seu entorn… Disposem de tan sols dues setmanes per a donar a conèixer les nostres propostes i contagiar la il·lusió pel nostre projecte de futur, un projecte que pretendrà millorar la vida de tots i totes.

Continuant amb els actes de campanya, hui ens centrarem en apropar-nos més a als ciutadans, visitant fires, mercats, centres comercials, centres socials… a peu de carrer, on donarem veu a les nostres propostes, però també li donarem veu a ells, als seus interessos. Volem que la gent conega el nostre programa i que confie en ell tant com confiem nosaltres. Perquè pretenem treballar per a construir una societat millor, més igualitària i justa on desaparega la discriminació de tot tipus i les situacions de violència a les que s’han vist les dones. Intentarem recuperar les ocupacions i els drets dels treballadors que s’han perdut, així com millorar i extendre els servicis socials.

Sabem que molta gent està decebuda i desil·lusionada amb la política, i per això mereixen transparència i esperança. No es tracta de destruir-lo tot, sinó de millorar-lo, d’aprendre dels errors que s’han pogut cometre en el passat, i en aquesta línia estem d’acord en democratitzar més el sistema, en castigar tots els casos de corrupció, perquè considerem que els servidors públics tenim que ser el principal exemple d’honradesa.

Es tracta d’una agenda repleta d’actes, d’on les forces es trauen de la convicció en les idees que es defensen, i en els èxits que hem sigut capaços de aconseguir en altres legislatures. Del contacte amb la gent ens apleguen els seus problemes, les seues preocupacions, que ens serveixen per a retroalimentar, completar i millorar el nostre programa.

 

 

Ir arriba