Jaume Hurtado

SOM Valencians

Un dels principals dels valencians es la manca d’aigua. En Som Valencians hem treballat molt en les nostres comissions d’agricultura i infraestructures, per a fer les nostres propostes en gestio hidrica.

Per una banda, apostem per mantindre el transvas Tajo-Segura, i aspirem a que el PHN contemple el transvas de l’Ebre cap al Xuquer i Segura. La missio dels nostres diputats en el Congrés dels Diputats sera negociar en el Govern Central, per a que es faça un gran pacte nacional en el que tots sigam solidaris els uns i els atres, i tindre una relacio fluida en els aragonesos, per a arribar a acorts i sinergies entre les dos autonomies.

Fa unes semanes denunciarem que representants del PSOE, PP i Ciutadans havien participat en un acte antiTranvas Tajo -Segura. Es alarmant, que Valencia ademes de ser una autonomia castigada per la manca de finançacio autonomica, tambe mos neguen l’aigua. Pareix que la consigna siga: «A Valencia, ni aigua».

I com necessitem solucions i la tecnica ho permitix, apostem per aumentar els recursos hidricos puntualment en desalinisadores. El cost del m3, es similar al preu del transvas i creguem que el govern hauria de subvencionar el cost de l’aigua per a rec.

A banda d’Israel, som l’unica autonomia del mon a la que els seus veïns li neguen l’aigua. Podem preguntar-se, si mos neguem l’aigua perque un riu passa per una autonomia o un atra…Ya que el gaseoducto que alimenta la peninsula passa per Alacant, tambe tindriem la potestat per a negar energia als nostres veins? Evidenment, no. Els valencians som
solidaris, i volem que els demes tambe siguen solidaris en mosatros.

Jaume Hurtado, SOM Valencians

«SOM VALENCIANS es un partido valenciano de centro, liberal, moderado, democrático y participativo. Nace con la esperanza de regenerar la política valenciana, defender los intereses de los ciudadanos valencianos»

Ir arriba