Jaume Hurtado

Vertebracio del territori i Rehabilitacio de vivendes en els centres historics

Xativa es una de les ciutats mes importants de la nostra terra, i per aixo hui hem estat en la capital de La Costera oferint un mitin en els nostres simpatisants des de mig dia en la Casa de la Cultura.

Mari Carmen Garcia Victoria i Emilio M. Bonet m’han acompanyat, i hem explicat les nostres propostes economiques i fiscals davant d’un auditori molt implicat en el proyecte.

L’implicacio dels nostres afiliats en la campanya es completa, i hui hem pogut tindre Taules informatives en el Mercat Central de Valencia, el Passeig Maritim, el mercat de Corbera i Paiporta, sempre en l’ajuda de les nostres FurgoSom per alimentar de folletos, paperetes de vot, i pegatines.

Queda molt per davant, tenim molta ilusio i estem en ganes d’arribar els 80.000 que fan falta per a fer possible lo que tants valencians dessigen: Tindre representants valencians en el Congrés dels Diputats de Madrit i que
esta terra deixe d’estar oblidada.

Som Valencians es centra en resoldre els problemes economics que patim els valencians. Com a mostra, hui en Xativa hem explicat que el nostre partit priorisa la rehabilitacio de vivendes antigues, per davant de la construccio de nous barris. Gandia, Alcoy, Xativa, Segorbe, Valencia, son ciutats que tenen uns centres historis molt importants i que requerixen d´inversio privada per a recuperar el nostre patrimoni, i fer habitables els cascs antics dels municips valencians en mes historia, fent-los espais habitables, font de riquea per l´explotacio del turisme de calitat.

La nostra proposta es implementar un pla fiscal, per a que els propietaris de vivendes en els centres historics, rehabiliten edificis antics, revitalisant el nucleos de les ciutats, i creant faena en els gremis de la construccio, que empleen a tants autonoms, i chicotetes empreses. Ademes, volem que els jovens que s´instalen a viure en estos barris historics, tinguen beneficis fiscals i ajudes per a la compra i lloguer de la vivenda. Aixina, ademes de renovar el centre de les ciutats, el comerç tradicional valencià es voria afavorit. Creguem que una societat en la que els autonoms, i chicotets empresaris puguen sobreviure, es una societat mes justa, i mes dinamica.

Dema estarem en Denia, Cullera i Algemesi. L´acte de Denia es molt important perque es el primer mitin del nostre partit en la provincia d´Alacant. Una de les nostres prioritats es vertebrar tot el territori valencià.

Jaume Hurtado, SOM Valencians

Ir arriba