Bon Nadal - NewsGrup

El Nadal te una denominació d´Orige, la Valenciana.

En el Nadal  d’enguany els productes valencians este any tornaran a estar presents en les taules de les cases de tota Espanya i de tots els valencians. El nostre Torró, Dolços, Vins, Caves i Licors, joguets per als chiquets tant per a Papa Noel con per als Reixos i també, en las Nit de Fi d´Any, en el raïm del Vinalopó, este serà el producte en el que donarem l´entrà (entrada) al nou Any, 2018.

Pero pareix ser que els valencians nos oblidem de tot lo que tenim, en tot lo que hem fet,  fem i seguim fent, per això vos demanem que en les compres de Nadal i cóm no, en tot l´any, els valencians tenim que perdre un minutet per a ser capaços de pensar en tot allò que és lo nostre.

Sí, valencians, pergam un minut i mirem on es produïxen els productes que normalment consumim, inclús preguntem si nos resulta un tant complicat, a voltes anem en el temps just i no costaria res i estaríem fent un gran favor als nostres productes, i a més, a la nostra terra valenciana, i per damunt de tot a la nostra economia, no vullgau pagar més i sigam capaços de defendre nostres productes i nostres empreses, no devem pagar més per productes de pareguda calitat.

No és demagògia, no ho és, mes be una gran  veritat i també  una necessitat per al nostre Poble, és lo inteligent i ademes,  més pronte o més tart  de segur,  acabarem notant-ho en el nostre benestar, en la nostra economia i en les nostres boljaques.

S´acosten les festes nadalenques, pero penseu que açò té que convertir-se en norma constant per a tot l’any. Consumim productes valencians i si no hi han, solicitem a l´establiment que els venga, que els incorpore a les seues botigues.

Bon Nadal – NewsGrup

Ir arriba