El Generalitat promociona el turismo de negocios de la CV en Frankfurt

La Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, a través de l’Agència Valenciana de Turisme, promociona l’oferta de turisme de negocis de la Comunitat en la fira IMEX Frankfurt.

Este certamen especialitzat en l’oferta MICE (meetings, incentives, conferences, and exhibitions) se celebra del 20 al 22 de maig i està considerada com una de les fires més importants d’Europa d’este producte en què es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions d’Europa i el món.

Es tracta d’una fira d’agenda, cites prèvies i contactes, intercanvi de targetes i posteriors conversacions, ja que pel que fa als congressos, estos solen planificar-se amb anys d’antelació i a través de la preparació de candidatures de destinació.

La participació de la Generalitat en IMEX Frankfurt s’enquadra en l’estratègia de potenciació del turisme MICE a tota la Comunitat Valenciana. Per a això, abrigarà en el seu espai, dins de l’estand oficial d’Espanya, set coexpositors: Alacant Convention Bureau, Elx Convention Bureau, València Premium, Fira València Convention & Exhibition Centre, Ultramar Transport, Aktive-Life Sports & Events – Mediterranean MICE Management i Gran Hotel SOL y MAR.

A més, assistiran els convention bureaus (València, Alacant i Elx); sis palaus de congressos (Peníscola, Castelló, València, Alacant, Elx i Torrevieja); diversos centres d’esdeveniments com el de Fira València, la Ciutat de les Arts i de les Ciències; nombrosos espais especials per a la realització de reunions i esdeveniments; importants agències receptives o DMC (destination management companies); clubs d’empreses dedicats a este producte com València Premium; així com nombroses empreses de servicis complementaris i auxiliars.

Sobre el turisme MICE a la Comunitat 

A la Comunitat Valenciana, la demanda MICE ha experimentat un creixement considerable en els últims anys. Destaca, entre altres destinacions, la ciutat de València i Alacant, que han aconseguit un posicionament molt bo en el sector degut tant a les infraestructures i inversions públiques i privades desenrotllades en els últims anys com a la intensa labor de promoció efectuada.

En 2013, es van celebrar un total de 1.205 reunions a la Comunitat Valenciana, a les quals van assistir més de 270.479 assistents. Un total de 746 es van celebrar a València; 360 a Alacant i 99 a Castelló.

Les perspectives de futur d’este producte turístic són optimistes a la Comunitat Valenciana, ja que es partix d’una situació molt favorable, tant en termes d’oferta adaptada a les necessitats específiques d’este tipus de turista com de posicionament nacional i internacional de les destinacions més vinculats al turisme de congressos.

Ir arriba