Sergi Moyano, grup JovesPV-Compromís

El grup propi del PP

Mil, dos mil, tres mil, quatre mil, cinc mil, sis mil, set mil, vuit mil, nou mil, deu mil, onze mil, dotze mil euros, dos milions de peles!

De segur que deveu haver escoltat dotze milions de vegades a la televisió a aquest vell conegut comptant bitllets: Alfonso Rus, vell conegut del PP. El coneixeu?

Sí, és aquest que deia això de “champán y mujeres”, el que deia que era “Superman”, el que deia “gilipolles” als professors de valencià… Doncs sí! Aquest senyor dins de poc el veurem entrar –a l’igual que molts altres vells coneguts del PP- a la presó, que és on es mereixen estar ell i tots els corruptes que han furtat els nostres diners. I és que el PP, ja que no ens ha deixat crear un grup propi, almenys ells sí el podrien crear a la presó, perquè amb els que ja estan i amb els que estaran, podrien fer gairebé un parlament, solament amb ells.

I és que ja era hora que se n’anaren del govern! Rus, Rita, Fabra, Cotino, Camps… Ja no hi són! Qui ens ho anava a dir, llavors, que a aquestes persones les podríem votar fora de les nostres institucions? Encara com el poble valencià els hi ha dit que no volem que toquen els nostres diners i que els volem lluny de les nostres arques públiques…

Com bé deia Iñaki Gabilondo al seu videoblog: “com s’atreveix el Partido Popular?”. Com s’atrevia a posar la mà a la caixa mentre que alhora, amb l’altra mà, tancava col·legis i hospitals, tancava la nostra Ràdio i Televisió públiques, retallava a les persones dependents…? Com s’atreveix?

Fins a quan espera el Partido Popular per a reformar-se? Per què seguir negant una realitat tan evident des de fa anys? Per què els seus responsables polítics no han tingut la decència de respondre al que la ciutadania vol saber?

El que sí que està clar és que açò no fa gens ni mica de gràcia, perquè açò afecta la nostra imatge com a país i, com no, afecta a les nostres butxaques, eixes butxaques que han costat i costen molta suor a aquelles persones que cada matí s’alcen per fer de la seua vida una vida millor i més digna. Són aquests als qui se’ls ha oblidat al Partit Popular?

Fa poc que la Generalitat Valenciana ha tret un nou web de Transparència per combatre la corrupció que durant els darrers anys ens ha governat. Sens dubte és per felicitar-nos, ja que el nostre govern està treballant per combatre aquesta xacra vergonyant.

El que està clar és que tot aquest desficaci polític algú l’haurà de pagar, no? Serem els valencians i valencianes qui ho pagarem i callarem, o seran els lladres i corruptes que han saquejat la nostra terra qui ho pagaran?

Que tornen els diners! I… a  Picassent!

Artículo de colaboración de Sergi Moyano

Ir arriba