Fabra, Barberá y Cospedal

Empresaris, ací teniu a un poble per a treballar per Valéncia

Pareix que al PP la màixquera no li dona ya per a tapar les seues vergonyes. La percepció de que el Partido Popular no fa res pels valencians, ni des de Madrit ni des de Valéncia, es fa palesa cada vegada més. Una escenificació clara de lo que dic foren les paraules de Zubin Metha al despedir-se de Valéncia. Ara es sumen els empresaris valencians, que el passat 7 de juliol es declararen en rebelia front a la deixadea de Madrit i l’actitut moixa i subordinada del govern valencià.

Aixina puix, sembla que la malaïda crisis ha servit per ad alguna cosa positiva. Eixos mateixos empresaris, que llevat de contades excepcions, han colaborat en l’actitut dòcil i blana cap a la política econòmica de l’Estat i de la Generalitat comencen a despertar. Confessen, exponen i amenacen que van a apostar per una defensa contundent i decidida dels interessos valencians.

Esperem que siga veritat i no es deixen manipular per les guerres internes que del Partido Popular. Des de la part política alguns ya vam donar fa un temps eixe pas de ferma defensa dels interessos dels ciutadans valencians. Per que, com els empresaris diuen, la solució és política. Eixe espirit de responsabilitat compromesa en els nostres conciutadans, en la nostra realitat i en el futur és el que nos va moure a crear el proyecte polític de POBLE.

Des de POBLE, com diuen els nostre estatuts, tenim com a un dels fins “reivindicar i exigir, davant de l’Estat espanyol i l’Unió Europea, tots els drets, infraestructures i finançació que nos corresponen basant-se en la nostra història, el nostre potencial de desenroll, les nostres aportacions econòmiques i el número d’habitants”. També treballem, com indica el nostre “Manifest per al canvi. El nostre ideari”, per a un “correcte equilibri entre els recursos públics i l’iniciativa privada que els sosté; generant una aliança entre els dos que redunde en una millor calitat de vida per a la ciutadania”. També apostem per un futur més solidari a on tota la ciutadania ixcam de la crisis gràcies a la colaboració de tots els agents socials, perque si no eixim tots, la societat de desigualtats que es genere només portarà injustícia i pobrea generalisada.

De la mateixa manera s’ha d’acabar en el favoritisme de les contractacions públiques a base de transparència en els processos i adjudicacions de les administracions. Només aixina, les millors empreses, les que oferixquen millors productes i servicis i tracten en correcció als seus treballadors, podran tindre el reconeiximent laboral que els seu esforç es mereix.

Fins a hui el Partido Popular ha propost defendre els interessos propis, els seus i els dels seus afins, com si foren els interessos dels valencians. El nostre proyecte, POBLE, propon un canvi de paradigma, això és, defendre els interessos valencians com si foren els nostres propis, perque ho són. Si els empresaris volen sumar-se al canvi, si volen abraçar este nostre paradigma, ací estem

Autor: Francesc Josep Tarazona Santabalbina

Ir arriba