Modesto Martínez

#Traulasenyera

El passat dimecres des del Partit Popular es va llançar la campanya #Traulasenyera. Una acció que necessaria, i molta va ser la gent que es va sumar a la mateixa. La figura del Palleter, al costat de les torres de Quart; la porta de la catedral i la plaça de l’Ajuntament varen ser els llocs triats per a donar a conéixer als ciutadans el manifest, arreplegar firmes i mostrar, de nou, la nostra ferma defensa de la senyes d’identitat del nostre poble.

Un manifest on es defén tots i cadascun dels símbols que nos fan sentir grans com a poble. Un poble que té la seua cabuda dins de la nostra nació que és Espanya. Un Partit Popular que va a defendre sense complexos tot allò que siga necessari per a millorar la vida dels ciutadans valencians. I sobre tot, estarem en contra d’aquells que no saben superar complexos i sentiments d’inferioritat, els mateixos que volen entrar dins d’un procés d’integració política, cultural i llingüística que mai podrem acceptar.

Des de sempre, si alguna cosa he tingut clar és que cal defendre la nostra Terra, el nostre Poble i a la nostra gent per damunt de tot. Me dol vore com es manipula la història, vore com alguns volen oblidar el sigle d’or de la nostra llengua i preferixen condecorar en eixos guardons a unes atres. Me dol i molt. Tenim que ser una Comunitat que mire cap al futur en el cap ben alt i oblidant fantasmes del passat. Un Poble reivindicatiu pero lleal, com sempre hem segut.

La iniciativa portada esta semana no té que acabar ahí. No devem amagar nostra Real Senyera cap dia de l’any, al revés, la tenim que tindre present els 365. Anem a demostrar que som majoria els valencians als que representa, els mateixos que en orgull anem a defendre al poble valencià per damunt de tot.

Ir arriba