Els medicaments amb recepta de marca de nom vs. Connexions genèriques – Cu

Els medicaments amb recepta de marca de nom vs. Connexions genèriques – Cu

Taula de contingutsNo es coneixen declaracions de fet sobre marca genèrica: definició, tipus, vs. Marca de botigues – Investopedia Una visió imparcial de la marca vs. Drogues genèriques: que és millor? – Singlecare

Medicaments genèrics Les opcions de baix cost per als medicaments de marca són una eina preferida per frenar els costos farmacèutics. Com que redueixen les despeses als pagadors (i quan es tracta de Medicare, contribuents), les persones generalment es troben amb un menor compartiment de costos per aquests articles. Tanmateix, no sempre és la instància per als receptors de Medicare amb component D de la medicina ambulatòria.

Una de les raons és que les persones de Medicare utilitzen els medicaments amb marca gaudeixen d’una disminució de preus que els clients de genèrics no tenen un descompte del proveïdor que compta amb la seva inversió fora de butxaca. Acabat com a component de la Llei d’atenció assequible, la reducció de preus significa que els beneficiaris que utilitzen medicaments de marca de major cost en alguns casos acaben d’invertir molt menys dels seus propis diners en efectiu que els que prenen un baix cost comú.

Aquesta defensa no s’expandeix a fàrmacs genèrics. Una investigació sobre fons de república va fer una ullada a nou articles de marca amb coincidències comunes o biosimilar. De 869 a 1.072 dòlars sèries de pagaments per a drogues especials sobre medicaments comuns sobre medicaments de marca durant el 2019 Els preus medians per a una recepta bàsica de medicaments genèrics o biosimilars eren contínuament inferiors als dels medicaments de marca.

1 per cent, que van des de 8. Del 6 % al 94 per cent. Els sobrepagaments per a medicaments comuns especialitzats sobre medicaments de marca van oscil·lar entre 869 i 1.072 dòlars el 2019. Abans de la BBA, els biosimilars necessitaven un cost de la família més elevat que els membres de la família per a la família. Després de la promulgació de la BBA, la despesa fora de butxaca per als biosimilars va disminuir. La inversió fora de butxaca per a medicaments comuns és augmentar la persona estimada a medicaments de marca a causa del fet que els descomptes del proveïdor han augmentat del 50 % al 70 per cent.

Com la marca VS VS. Drogues genèriques: que és millor? us pot estalviar temps, estrès i diners.

En reduir la inversió fora de butxaca dels clients per a biosimilars, excepte els medicaments habituals i també augmentant els descomptes en productes de marca, els autors de l’estudi afirmen que BBA continua els metges i també els clients per triar medicaments de marca de major cost. Això eleva diversos problemes. Els incentius per utilitzar articles de marca poden reduir https://catalunyafarm.com/vidalista-online/ la quota de mercat per als genèrics i fins i tot inhibir els fabricants de desenvolupar-los encara més.

Per resoldre el problema, els autors suggereixen desfer-se dels preus del fabricant dels càlculs de despesa fora de butxaca o s’expandeixen a genèrics dels descomptes que s’ofereixen actualment per als medicaments de marca i els biosimilars. Els descomptes dels proveïdors poden desenvolupar una motivació malvada per als destinataris de Medicare per seleccionar medicaments de marca de preu superior en lloc dels seus equivalents comuns. Els responsables polítics poden pensar en la personalització de l’avantatge de la part D per assegurar -se que no es castiga la drogodependent genèrica.

Els medicaments amb recepta habitual són generalment molt menys costosos que els equivalents de marca, portant a algunes persones a preguntar-se si funcionen. Aquest article us ofereix una introducció ràpida per ajudar -vos a comprendre les semblances i les distincions que comporta.

Mai no haureu de prendre cap medicament amb recepta, ni alternatiu -ne un, sense consultar el vostre metge. Segons la FDA dels Estats Units (FDA), un medicament amb nom de marca és qualsevol tipus de medicina «comercialitzat amb un nom propi i propietària de marques.»Un medicament genèric és un medicament que equival a un medicament de marca en» dosi, seguretat, força, com es pren, d’alta qualitat, eficiència i ús significa.»Per dir-ho simplement, les etiquetes» comunes «i» de marca «estan connectades principalment a la manera en què s’ofereix la medicació als consumidors, no les distincions en ingredients energètics, o l’ús o el funcionament del client.

Ir arriba