No es coneixen detalls sobre una manera intel·ligent d’estalviar en receptes: acadèmics de salut

No es coneixen detalls sobre una manera intel·ligent d’estalviar en receptes: acadèmics de salut

Taula de contingutsEl truc de 15 segons per 4 maneres d’estalviar diners en medicaments amb recepta i reduir el costLa guia definitiva sobre com referència útil reduir els costos de la recepta – BuzzrxLa guia definitiva de 7 maneres d’estalviar en els medicaments a la pandèmia – Next Avenue10 fets fàcils de 6 maneres d’estalviar diners en medicaments amb recepta: el temps mostrat

Molts populars, però, ara els medicaments abans són disponibles genèricament o també per sobre del taulell (OTC); Concentreu-vos en l’obtenció d’aquestes opcions d’estalvi de costos. Popular però assequible que actualment s’emmagatzema a la farmàcia inclou: descobreix la teva assegurança. Per exemple, estudieu el vostre «copay de tarifes» al lloc web d’assegurança o proporcioneu una trucada telefònica i pregunteu sobre els nivells del vostre pla.

Nombrosos plans tenen 10 $, 15 o 25 $ COPAYS per als medicaments genèrics (1a tarifa) o «escollits» (2n tarifa), així com fins a 35 dòlars, 50 dòlars i fins i tot 100 $ COPAY (Tercera tarifa). De forma regular, la pòlissa d’assegurança “triarà” un parell de medicaments en un curs de medicina a causa del fet que poden obtenir -lo a un preu més assequible mitjançant arranjaments.

Podeu accedir a la majoria de formularis de medicaments del proveïdor d’assegurances als seus llocs d’Internet. Si encara no esteu exactament segur del que us pot costar un medicament, truqueu a la vostra empresa d’assegurances i consulteu -vos sobre Copays per a la vostra recepta. El vostre farmacèutic, a més.

La guia definitiva de 7 maneres d’estalviar en receptes: serveix -te rx

No us perdeu el vostre medicament pel fet que el cost, si podeu ajudar -lo. Permet que el vostre metge i farmacèutic sabeu que us agraden els medicaments i els genèrics de copats inferiors quan siguin factibles.

Com que pagueu un percentatge de les despeses completes, la despesa global reduïa, més baixa és la part de coassegurança que pagueu. És possible que la pòlissa d’assegurança no pagui els medicaments OTC, però normalment és molt menys costós que pagar una tarifa completa per una recepta.

Obteniu més informació sobre i utilitzeu si teniu 65 anys o més. Segons la FDA, 5 de cada sis persones de 65 anys i més prenen un mínim d’un medicament, i també prop del 50 per cent de tots els ancians prenen tres o més drogues. Això pot incloure seriosament.

10 fets fàcils sobre com poden estalviar els majors en els costos dels medicaments amb recepta? Explicat

Utilitzant la cobertura de l’assegurança de la part D Medicare alternativa, els còpies són freqüentment simplement 5 o 10 dòlars. Podeu registrar -vos amb el grup de suport de Medicare per fer consultes, compartir punt de vista, així com mantenir -vos al dia amb les notícies actuals. Descobriu més a Medicare. Gov. per a medicaments amb recepta si pagueu més que un copay.

Busqueu els preus menys costosos, però també parleu amb el vostre farmacèutic que pugui descobrir un mitjà per reduir el cost per mantenir -vos com a client completament satisfet. El vostre farmacèutic pot ajudar a preservar la coherència amb els vostres medicaments, així com examinar les comunicacions de medicina, els impactes laterals i també les reaccions al·lèrgiques, de manera que el millor és mantenir totes les receptes en una botiga de medicaments quan sigui possible.

Poden utilitzar vals de copats reduïts o sense cost per a medicaments particulars. També podeu parlar amb RX, ajudar -vos.

Els principis bàsics de com estalviar diners en medicaments – MedlinePlus

Deute de la imatge: E-Magineart. com considereu consultar el vostre metge per veure si tenen els medicaments amb recepta. Sovint, els metges sens dubte tindran mostres de mida completa que poden transmetre, particularment per a fàrmacs de manteniment com els inhaladors de l’asma o els medicaments per estrès sanguini. Podrien ser productes de nom de marca que encara no tinguin una oferta genèrica, així que pregunteu al vostre metge si sens dubte podreu substituir un genèric quan sigui necessari.

Ir arriba