El valencianisme de l’horta de Gandia organisa la Primera Jornada Cultural en Defensa de la Nostra Cultura

El proxim 19 de setembre, de 20:00 a 22:00 hores, en el Centre de Convivencia Manuel Broseta (Carrer Cervantes, 24) tindra lloc l’encontre entre alguns dels mes prestigiosos academics i escritors de l’actual mon cultural valencià i valencianiste de renom ausades conegut. Ademes quedeu convidats, totes aquelles persones que vullgau acostar-vos a formar part d’un acte que sera irrepetible. La nostra benvolguda llengua valenciana sera el tema central que vertebrarà tot l’acte.

Els conferenciants seran Ferran Ribes i Blasco, president de l’Institut d’Estudis Valencians i natural de Rafelcofer, que mos parlara del paper del valencià en la lliga de llengües minoritaries. I Joan Benet Rodríguez i Manzanares, natural de Valencia Cap i Casal, poeta, escritor i locutor de radio, que mos presentarà tots els llibres en llengua valenciana i al voltant de la llengua valenciana que ha escrit, profundisant en els de temes llingüistics i historics valencians.

En l’actualitat l’identitat valenciana ha patit una degradacio substancial d’avant l’inoperancia de les politiques en defensa de la nostra cultura. Per tal de corregir este fatidic rumbo, fem una cridada a la ciutadania de Gandia, de la Comarca de la Safor, i a tot aquell valencià de bona soca, per a que acodixca a una jornada historica que promet ser la primera de moltes, i el primer pas per a refer el valencianisme social i cultural en la ciutat.Conferencia gav gandia

Ir arriba