Miquel García Maldonado Candidat a l’alcaldia de Valéncia per Poble Democràtic

Miquel García Maldonado Candidat a l’alcaldia de Valéncia per Poble Democràtic

Miquel García Maldonado Candidat a l’alcaldia de Valéncia per Poble Democràtic

L’Agrupació local de Poble Democràtic en la ciutat de Valéncia, Poble Valéncia ciutat, ha celebrat recentment les preceptives primàries per a designar a la persona que encapçalarà la llista de la formació valencianista en la que esta concorrerà a les eleccions municipals del pròximmés de maig.

Miquel García Maldonado es va alçar en el triumf en les mencionades primàries i serà, per tant, el candidat de Poble Valéncia ciutat a l’alcaldia de la capital valenciana.

Llicenciat en Dret, advocat i comerciant de professió, Miquel García Maldonado coneix en profunditat la problemàtica que el menut i mijà comerç valencià travessa en l’actualitat.

Cap destacar també la seua faceta com a escritor, en llengua valenciana, de novela, poesia i teatre. Realitat que li ha portat a colaborar en numerosespublicacionstalscom revistes culturals i Llibrets de Falla en els que participa en el concurs que anualment convoca Lo RatPenat, entitat cultural a onhacursatestudis de llengua valenciana ostentant actualment el títul “superior” de llengua i cultura valencianes. Igualment ha colaborat en diversos mijos de comunicació per migd’artículsd’opinió sobre l’actualitat de la nostrasocietat.

És un actiuparticipant de diferents associacions festives, culturals i jurídiques de la ciutat de Valéncia.

La seuatrayectòria política arranca a finals dels anys huitanta del sigle  passat militant, en tot moment, en partits i proyectes polítics d’estricta obediència valenciana i valencianista.

Ir arriba