Defensa del Cabanyal

Plataforma Salvem el Cabanyal

Plataforma Salvem el Cabanyal, Canyamelar, Cap de França

Associació de Veïns i Veïnes del Cabanyal – Canyamelar

Les organitzacions que signen este escrit son conscients dels esforços fets per l’equip de govern de l’Ajuntament de València.  Sabem de les dificultats per posar ordre en molts aspectes que afecten el Cabanyal – Canyamelar i estem disposats a treballar, dins les nostres possibilitats com a organització social, colze amb colze en la rehabilitació social i urbanística del barri.

Salvem el Cabanyal i l’A.VV., com a organització reivindicativa que és, no deixarà mai de defensar i lluitar per allò que considerem just i que l’administració no haja complit tal i com esperàvem d’ella. A hores d’ara creiem que en l’actuació municipal hi ha alguns aspectes millorables. Hi ha molts problemes per resoldre, esperem que els anirem solucionant en forma i temps adequats. Per exemple, hem de donar velocitat a la redacció i aprovació del nou Pla de Rehabilitació del Cabanyal – Canyamelar, perquè és possible que ja anem en retard a hores d’ara. Cal replantejar la destinació i urgència d’algunes de les inversions anunciades, etc. Però n’hi ha una que, a hores d’ara, ja no es pot dilatar ni un dia més, estem parlant de la contaminació acústica i tots els problemes que se’n deriven.

A LES ZONES ZERO del barri NO ES RESPECTEN EL DRETS FONAMENTALS SEGÜENTS:

–        Dret a la intimitat del domicili familiar.

–        Dret a un medi ambient sa.

–        Dret a la salut.

–        Dret al descans pel dret al treball.

La nostra reivindicació és concreta i directa: estos problemes, que no han millorat EN ABSOLUT, han d’estar resolts abans del començament de l’any 2017. No pot haver-hi un altre termini perquè el que està en joc és la SALUT DE CIUTADANES I CIUTADANS, alguns d’ells ja majors. Un assumpte tan greu que no es pot allargar per més temps.

Com ja hem dit hi ha altres assumptes urgents i dels quals tenim molt a parlar i reivindicar. Ara és indiscutiblement el temps dels Drets Fonamentals al Cabanyal – Canyamelar.

Atentament, Plataforma Salvem El Cabanyal – Canyamelar – Cap de França i Associació Veïns i Veïnes Cabanyal – Canyamelar

 

Ir arriba