Vora cent mestres es citaven hui en Pelaio

Vora cent mestres es citaven hui en Pelaio

Este matí, al trinquet de Pelayo, es donaven cita al voltant de 100 mestres amb motiu de una de les jornades formatives incloses al programa Pilota a l’Escola de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

S’han vingut desenvolupant sessions des de la setmana passada, quan es duien a terme sessions a Benicarló, Castelló, Petrer, Benidorm i Pedreguer, i esta semana ja arribaven les sessions als trinquets d’Oliva en la jornada de dilluns, ahir dimecres és traslladava l’activitat a Agost, i hui la formació és donava en el Cap i Casal, al trinquet de Pelayo. Resten dues jornades, que es duran a terme al trinquet d’Alzira, en la jornada de demà i el dia 8 de febrer finalitzaran el cicle de sessions amb la segona de les activitats al trinquet de Pelayo.

A partir d’este moment, és començaran a programar sessions quasi con tota probabilitat en les tres províncies per a poder desenvolupar amb normalitat les 385 sessions que s’han de fer en esta edició 16-17, la més nombrosa celebrada fins ara.

Ir arriba