Paco Tarazona

Acabem la campanya en Carcaixent

Acabem la campanya en Carcaixent. Hui acaba la campanya electoral i la tancarem junt als nostres simpatisants en Carcaixent. El lloc serà la sèu de l’Associació de Veïns La Montanyeta. Naixquérem municipalistes i catapultarem les reivindicacions ciutadanes des de les administracions més pròximes fins a Madrit. Tenim experiència en la gestió municipal, donada per una alcaldesa – Benicull- i sèt regidors –Benicull, Benifayó, Carcaixent i Montroy-. Ara, en l’ajuda indispensable del seu vot volem traslladar-la a Madrit. ¿Per qué? La resposta és fàcil. A soles una opció valenciana, i en positiu, reclamarà en determinació una correcta finançació i unes infraestructures adequades que permeten la vertebració interna i la proyecció internacional de les nostres activitats. Únicament des de Valéncia i per a Valéncia, en una veu d’estricta obediència valenciana i en positiu, conseguirem que les llínies ferroviàries, els ports i els aeroports valencians obtinguen les dotacions suficients. Sense elles no serà possible l’arribada accesible de turistes ni la justa competitivitat en igualtat de condicions en els atres ports estatals (Algezires, Barcelona) i internacionals.

El dumenge són les eleccions. Tenen el nostre programa al seu abast per a coneixer-nos. Els oferim les nostres propostes. L’opció de ficar la nostra papereta en l’urna és privativa de vostés. Abans de prendre-la, únicament els demane que facen memòria. Repassen lo que han supost els últims 38 anys per als valencians. Si estan satisfets en lo que hem rebut de l’estat i en lo que li hem aportat, sincerament no nos voten. Nosatres no som la seua opció. Si, per lo contrari, pensen, com pensem nosatres, que els valencians hem segut premiats en un agravi darrere d’un atre; se nos ha considerat permanentment una moneda de canvi; i s’ha obviat el teòric principi constitucional d’igualtat davant de la llei; llavors, i a soles llavors, opten per una opció que defenga els interessos valencians constructivament, aportant solucions i oferint vocació de servici en positiu.

Acabe ya el meu diari de campanya, pero no vullc tancar-lo sense donar les gràcies a Valéncia News per haver-me oferit esta oportunitat i a vostés per haver llegit este text a diari. Ha segut un honor i un plaer poder estar junt a vostés en positiu.

Ir arriba