Paco Tarazona

Condolències a la família del policia assessinat en Kabul

Condolències a la família del policia assessinat en Kabul,  primera participació en un debat i fi de semana d’activitat intensa. En primer lloc volem transmetre a la família del policia assessinat ahir en Kabul les nostres condolències. Les idees, siguen les que siguen, es defenen en arguments no en violència terrorista.

Ahir tornàrem a Almàssera. Agustí Zacarés, en nom de EN POSITIU, participà, junt a a les formacions polítiques en implantació en la dita localitat de l’Horta Nort, en el debat organisat per l’Associació de Veïns i Veïnes Carraixet. Oferírem les nostres intencions programàtiques, discrepàrem i, en alguns punts, també coincidírem, en l’infrafinançació i el dèficit d’infraestructures al front. En tots aquells punts beneficiosos i positius per a Valéncia i els valencians, mai nos doldrà unir forces. “Tot  s’ho mereix Valéncia. Per a Valéncia tot”, dia Constantí Llombart i nosatres fem pròpia esta màxima, ficada damunt la taula per Zacarés.

Hui dissabte, a les 20:000 hores estarem en la Cambra Agrària de Benifayó. Oferirem als veïns de la Ribera Alta el nostre mensage, convidant-los a sumar-se al proyecte. La nostra ambició és tornar a ilusionar per a construir un futur en positiu i aixina ho expondran els nostres caps electorals.

Demà dumenge, a les 12:00 hores, estarem en Valéncia ciutat, en el Complex Cultural i Deportiu Pechina, en el nostre Acte Central de Campanya, a on també els esperem. A soles des de la conscienciació colectiva valenciana, podrem dotar-nos d’infraestructures que nos vertebren,  com la que ha d’unir per via ferroviària Gandia i Dénia i que no arriba mai. El transport ferroviari és més sostenible migambientalment i, paradòxicament, les inversions públiques, en Valéncia, en llínies de rodalies i mija i llarga distància és molt inferior al pes econòmic que tenim en l’estat. Des de l’inici d’este diari de campanya hem anat enumerant els agravis que patim els valencians, els quals nos condenen a l’aillament i a la pèrdua de competitivitat. Des de EN POSITIU oferim solucions factibles. Per a conseguir-les, necessitem, això sí, la suma activa de la societat valenciana. Els esperem estos dies per a construir eixe futur EN POSITIU.

Paco Tarazona

Ir arriba