Sergi Moyano, Joves País Valencià-Compromís

El valencianisme polític fa pinya: la TNT de Benicàssim i l´organització de Joves del País Valencià

LA TNT DE BENICÀSSIM I L’ORGANITZACIÓ DE JOVESPV

Sergi Moyano, Joves PV-Compromís

 

En les primeres línies que escric en València News, primer de tot, vull agrair-vos que m’hàgeu permés expressar les meues idees i les meues opinions perquè puguem ajudar a crear, entre totes i tots, una societat més lliure. Perquè un poble culte és un poble lliure i les persones lliures no es poden enganyar. I espere contribuir-hi perquè així siga.

Hui us parlaré sobre la Trobada Nacional de Tardor, que es va celebrar a Benicàssim. Una trobada que organitza Joves-País Valencià Compromís des de fa anys, en la qual vaig participar per primera vegada, juntament amb els companys i les companyes de JovesPV de diferents comarques d’arreu del nostre país.

En aquesta trobada es va fer diferents tallers, en els quals ha pogut participar una àmplia part del col·lectiu valencianista, ecologista i d’esquerres del País Valencià. Hem aprés com parlar en públic, com fer campanya en les xarxes, com preparar una campanya jove i com comunicar la política que nosaltres fem.

Però no només vam fer tasques, sinó també va haver-hi festa i diversió. Sens dubte, una trobada amb molt de “bon rotllo” entre els militants, els quals, amb esperit de valentia i il·lusió, participaren en totes les activitats plantejades per l’organització de la trobada.

D’ací poc serà el Congrés Nacional del Bloc, de Compromís, de Joves-PV… És a dir, ens trobem en un temps de consens, de diàleg, però, sobretot, d’aconseguir #MésDemocràcia interna en la nostra coalició i en els partits que la composen. Perquè només amb més democràcia, tindrem #MésCompromís, i amb més Compromís tindrem #MésPaísValencià. Així és com aconseguirem canviar profundament les estructures que al nostre país ens han enfonsat i ens han empobrit com a poble.

En el pròxim Congrés espere que hi haja una candidatura de consens, encapçalada per Quique Castelló i pel seu equip que puga seguir creixent com a organització, ja que han fet una feina importantíssima.

Vull agrair-los, especialment, que hagen donat la cara en els pitjors moments. Espere que continue així i puguem fer junts molta feina més per als i les joves que viuen i treballen al nostre país, als i les joves que han hagut de marxar perquè no tenien feina, als i les joves que ho han perdut i que, per perdre, han perdut, fins i tot, l’esperança. A tots ells i a totes elles, ací està la joventut compromesa que ajudarà a recuperar la vostra esperança.

Ir arriba