Sergi Moyano, grup JovesPV-Compromís

Seguirem!

Frustrats, decebuts, tristos… Moltíssima gent se sent així. Ho entenc. Jo també ho estic. El Partit Popular ha tornat a guanyar les eleccions i, pitjor encara, ha millorat els resultats. Sí. El Partit de Rus, Barberà, Fabra, Camps, Cotino, Castedo, Grau, Castellano… El patit de la Gürtel, Taula, Imelsa, Nóos, Canal 9, F-1, Brugal, Emarsa, Acuamed… Tots estos casos han guanyat les eleccions no només al País Valencià, sinó, en quasi tot l’Estat.

Créiem que hi hauria “sorpasso” de les forces progressistes, però finalment hem vist que el que visualitzaven les enquestes no ha sigut el resultat final i hem tret els mateixos resultats que les anteriors eleccions. Llavors, hi ha hagut “sorpresa”, una sorpresa que no fa gens de gràcia a la gran majoria social que volem un canvi de polítiques per a les persones.

Han estat molts anys de lluita constant contra les retallades en educació, sanitat i serveis socials, contra la corrupció… Anys en els quals hem patit moltíssim, hem estat en l’apartheit del tauler polític valencià, hem estat al carrer defensant la nostra gent i ignorats quasi per tothom, hem estat denunciant casos de corrupció i, tot i això, seguia governant el Partit Popular amb la seua majoria absolutíssima. Hem lluitat durant tant de temps i hem caigut tantes vegades que ens hem tornat invencibles. I gràcies a això hui som ací. Gràcies al treball constant realitzat per tanta gent, pels herois i heroïnes que s’han deixat la pell per canviar la vida de les persones i situar les institucions del nostre país on estan ara mateix: en la dignitat política.

No obstant això, en estes eleccions no hem tret els resultats que esperàvem. Potser les expectatives eren massa altes, potser hi ha altres raons que ja analitzaran els experts. Jo simplement vos vull donar la visió d’un que no es rendirà mai de lluitar per allò que creu. I, si no ha pogut ser ara la victòria de la gent, serà d’ací quatre anys, o quan puga ser, però arribarà. Perquè a este poble ja no el para ningú. Malgrat tot, seguirem!

Sergi Moyano / Joves del País Valencià – Compromís

Ir arriba