Paco Tarazona

Departint en els veïns en carrers i events deportius

Departint en els veïns en carrers i events deportius. Ahir dissabte repartírem díptics pels carrers i mercats dels municipis valencians, conversàrem en els nostres veïns, els oferírem els nostres díptics explicatius i començàrem a felicitar el Nadal. Per la vesprada, ne repetírem en les proximitats de l’estadi del Valéncia CF. Mestalla era un clam de festa, en una afició ilusionada en la perspectiva d’un proyecte millor que l’anterior. Hi ha certa similitut identificativa en la vertent iniciàtica dels proyectes. La diferència és que el nostre modest capital és netament valencià. Des de l’humiltat de plantejaments i recursos volem plantejar una recapitalisació econòmica, política, social cultural i llingüística per als valencians. Podem, i creem que devem, convéncer a la societat valenciana per a que participe en esta privativa ampliació de capital, a través de la qual reconstruir­nos des dels mateixos fonaments.

Duem quaranta anys patint la despersonalisació global i el desori administratiu i presupostari, cert. Els culpables per acció estan identificats i alguns estan investigats, jujats i inclús condenats. El dret romà feu famós el Dura lex, sed lex i,per això, en EN POSITIU volem una justícia àgil, honesta i independent, com propugnà Montesquieu en De l’esperit de les lleis. També hi ha una responsabilitat civil per omissió, més culposa que dolosa. El cost de la mateixa, ha fet que la nostra boljaca rescate a la banca i note l’increment de la pressió fiscal. Per això, estarem el dumenge en

Almàssera conscienciant i activant, en positiu, per a conseguir, entre tots, una baixada d’imposts iuna administració dinàmica, en la que els drets constitucionals valencians en finançació, infraestructures, cultura i llengua no siguen atropellats. Reclamarem el pagament del deute històric, el respecte migambiental i denunciarem els abusos als ciutadans, com el conegut impost al sol, del que exigim la retirada inmediata. Tornarem a ilusionar per un futur en positiu.

Paco Tarazona

Ir arriba