María Such aboga por "descentrar el foco en la víctima de la violencia contra la mujer como responsable última de interponer la denuncia"

Diario de Campaña PSOE: 3 Desembre 2015

Tan sols acaba de començar la campanya electoral, però ja es respirava ambient polític per tot arreu. La campanya és un dels moments més emocionants de qualsevol que milita en política. El moment en el que pots apropar-te a la teua gent, vivint amb intensitat cada acte.

Aquest matí he tingut el plaer d’assistir a una entrevista a la Facultat de Periodisme. Des del partit recalquem la importància de la universitat pública, perquè volem enfortir i potenciar la seua contribució al desenvolupament social i econòmic. Els joves són un pilar bàsic de la societat, i al PSOE ho tenim ben present, a través de la nostra proposta “80 mesures per a la generació dels 80”.

Després he pogut gaudir als carrers del mercat de Cullera amb dos persones –i socialistes– tan excepcionals com l’alcalde Jordi Mayor i l’actor Ferran Gadea –“Tonet” a L’Alqueria Blanca– mentre presentàvem les propostes del partit socialista per a les properes eleccions, apropant-nos als ciutadans de Cullera i escoltant la seua veu. Allí, al mercat muntaven la seua tendeta els discapacitats del centre ocupacional del municipi. Amb motiu del “Dia Internacional de les persones amb discapacitat”, hem volgut mostrar el nostre compromís cap a estes persones, qui són un exemple a seguir amb la seua fortalesa i alegria, i que mereixen propostes de millora front a les injustes mesures que el PP adoptà cap als discapacitats i dependents.

Per la vesprada, he raonat en Abierto a las 4, a FRadioValencia, sobre el 20D i l’inici de campanya. Una campanya que comença aquesta nit al Palau de l’exposició, on estarem els candidats al Congrés i al Senat. Tenim dos intenses setmanes per davant, i moltes ganes de treballar i de proclamar que ha començat el canvi.

Maria Such, número 3 del PSPV-PSOE al Congreso de los Diputados

Ir arriba