Paco Tarazona

La força del voluntariat

Hem passat l’equador de la campanya. Ahir estiguérem en Benifayó, a on els nostres candidats explicaren les llínies mestres del nostre programa -poden consultar-lo en el següent enllaç: http://enpositiu.org/wp-content/documents/programa.pdf – als assistent a la Cambra Local Agrària. Abans, tres equips de voluntaris repatiren díptics del nostre programa en el mercat de Catarroja, l’estadi Ciutat de Valéncia i el Pabelló de la Font de Sant Lluís, a on veïns catarrogins i aficionats del Llevant UD i del Valéncia BC s’interessaren per les nostres propostes.

A sovint nos pregunten cóm som tan actius. La resposta és fàcil, la motivació intrínseca. El grup es sent partícip de tots els esclavons del proyecte i colabora en tots ells, des de la redacció del programa a la difusió del nostre mensage. Quan oferim vocació de servici, aportem coherència entre lo dit i lo fet; quan oferim proximitat en el ciutadà, proporcionem eixa cohesió entre la paraula i l’acció; i quan oferim racionalitat del gast, mostrem la congruència, a l’ajustant-nos a un presupost humil sense cap de desviació.

  Per això, hui dumenge a les 12:00 hores, en el Complex Deportiu la Pechina, celebrarem el nostre acte central de campanya, i insistirem, des de la coherència de plantejaments, en la necessitat de que els valencians nos ilusionem en un futur en positiu, exigint justícia i equitat. Reclamarem lo que nos pertoca i que no tenim per la desídia, de més de quatre décades, del PP i del PSOE. Miren arrere i voran lo que hem aportat a l’estat i lo que des dels governs dels partits estatals nos han donat als valencians. Vegen el programa dels emergents –coalligats en locals inclosos- i, en sinceritat, tracten de trobar un canvi en esta dinàmica nefasta per als valencians. Per eixe motiu demanem, i no nos cansarem de demanar-lo, el seu recolzament per a que una opció en positiu conseguixca per als valencians lo que la Constitució diu que nos pertoca.   

Ir arriba