Paco Tarazona

La gallera, lloc de maltractament animal

La gallera, lloc de maltractament animal. Com els vaig dir ahir, em neguí a vore el debat i el vaig substituir per una excelent representació operística. Hui, no he pogut evitar sostraure’m a la voràgine informativa del “duel al sol”, impost inclós al seu us energètic. Sincerament, pensava que els espectàculs en les galleres havien segut clausurats. Pareix que retornen en edició “vintage” puix els candidats es comportaren com dos pollastres lluitant per la supervivència. Nerviosos, mal assessorats, indocumentats, traslladaren una image paupèrrima de lo que ha de ser un servidor públic.

Srs. Sánchez i Rajoy, el rescat el pagàrem els ciutadans a la banca pública, balafiada pel PP i pel PSOE. A banda de que mai vorem retornar els diners que ixqueren del nostre esforç; a dia de hui, Olivas, Hernández Moltó, Domingo Parra, Narcís Serra ni estan ni se’ls espera en la càrcel ¿per? ¿som tots iguals davant la llei? Per a completar la burla al ciutadà, hui, en la connivència dels governants, els quals teòricament velen pels interessos de la nostra societat, paguem més comissions pels mateixos servicis.

Srs. Sánchez i Rajoy, com a conseqüència del desmantelament de les caixes d’aforro, pactaren abdós una reforma constitucional que baixà, per primera volta en l’història de l’actual periodo democràtic, les pensions. Lo curiós és que Bankia hui té beneficis i la Caixa, a la que se li regalà per un euro el Banc de Valéncia, també ¿Compartiran els beneficis en la ciutadania? No conteste per no caure en l’escatologia.

El dumenge poden optar per les mediàtiques opcions PP, PSOE, Podemos-Compromís – que tenen a Antonio Montiel com a impulsor de l’Agència Antifraude i a qui la  li ha detectat irregularitats i falta de transparència en la seua etapa de secretari de l’Ajuntament d’Albal-, i C’s, el cap estatal dels quals, Albert Rivera, nega l’infrafinançació valenciana en entrevistes. Les quatre han obviat públicament als valencians i lo valencià en els debats.

També poden optar per votar EN POSITIU, per una opció que treballe per i per a Valéncia en vocació de servici. De vostés és l’elecció.

Ir arriba