Paco Tarazona

Per qué votar a EN POSITIU és tirar el vot al fem i de l’acte central de campanya

Per qué votar a EN POSITIU és tirar el vot al fem i de l’acte central de campanya. En una recent conversació, les filles d’un bon amic, quan est els manifestà la seua voluntat de votar a EN POSITIU, li respongueren que això era tirar el vot al fem. Des del teòric pragmatisme sí, tenien raó, erraven, empero, en el raonament. Votar a EN POSITIU no és tirar al vot al fem per l’invalidea de les nostres propostes. És vàlit reclamar per als autònoms les mateixes exigències i drets, que tenen els seus colegues europeus, en cotisacions molt més baixes, per cert; és lícit exigir per a Valéncia les inversions en infraestructures que nos pertoquen, i, d’estar manera, ser competitius i crear ocupació; és llegítim exigir la reducció de l’IVA per a la cultura i els events científics; és urgent ficar en marcha una política de reforestació i de lluita contra la desertificació; és indispensable garantisar la sostenibilitat migambiental i reduir les emissions contaminants, ficant en marcha un pla renove que prime la compra de vehículs elèctrics i híbrits; és transparent i sanament democràtic eliminar les subvencions a les fundacions dels partits polítics.

Mentrimentres els valencians decidim optar, obviant les nefastes conseqüències dels governs de les últimes quatre décades, per les opcions majoritàries, totes eixes mides, les quals milloren la calitat de vida de la ciutadania, no s’aplicaran i sí, serà tirar el vot al fem. Ara be, ¿Acàs això no supon també tirar el vot al fem ? ¿no és tirar el vot continuar votant al PP i PSOE, que acumulen els majors casos de corrupció? ¿no és enviar el vot al fem votar a Albert Rivera, qui menysprea la llengua valenciana i nega l’infrafinançació valenciana? ¿no és tirar a la paperera el vot donat a Pablo Iglesias? ¿no nos importa que la pàgina web del seu partit oferixca versió en anglés i asturià pero no en valencià? ¿no nos molesta, com pareix no molestar a Compromís que Podemos estiga en contra de la recuperació del dret civil foral valencià?

Una gota d’aigua trenca el marbre, sempre que en caiga una darrere d’un atra. Sigam eixes gotes d’aigua i conseguirem que votar EN POSITIU, no siga tirar el vot al fem. De tot açò hem parlat hui en el nostre acte central de campanya, arropats per gent ilusionada. ¿El debat d’esta nit? El tornarà a guanyar A3Media.

Ir arriba